Home » Zorgverleners » Verloskundigenpraktijk Velserbroek & IJmuiden e.o.

Verloskundigenpraktijk Velserbroek & IJmuiden e.o.

 

 

Verloskundigenpraktijk Velserbroek en IJmuiden e.o. staat al ruim 25 jaar voor persoonlijke en kwalitatieve zorg. Inmiddels verwelkomen wij de volgende generatie vrouwen, de baby’s van toen worden nu moeder. In samenwerking met Echocentrum Velsen hebben wij alles onder een dak voor jouw zwangerschap.

Wij werken met een enthousiast, gezellig en kundig team verloskundigen en staan 24/7 voor jullie klaar. Het team staat stil bij wat cliënten echt willen. Wij vinden het belangrijk om laagdrempelig klaar te staan voor jullie vragen/wensen en hechten veel waarde aan goede bereikbaarheid. Voor persoonlijke aandacht en een luisterend oor kun je bij ons terecht. Als zwangere wil je zorg die op jou afgestemd is, zorg op maat dicht bij huis.  Wij bieden vijf dagen in de week spreekuur aan, waaronder twee avondspreekuren. Daarnaast hebben wij een eigen echocentrum, waar je altijd op korte termijn terecht kunt. Ook de echo’s worden op verschillende dagen in de week en de avonden aangeboden.

Ons werkgebied is Velserbroek, IJmuiden, Velsen-Zuid, Velsen-Noord, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Haarlem-Noord en direct omgeving.

Spreekuurlocatie

Aletta Jcobstraat 200-220 (hoofdlocatie)
1991 PW Velserbroek
Telefoon: 023-5201205

Kennemerlaan 80 (hoofdlocatie)
1972 ER IJmuiden

Kanaalstraat 10
1975 BE IJmuiden

Burg. Weertsplantsoen 108
2071 PK Santpoort-Noord

5 dagen per week spreekuur op verschillende locaties en tijden.

verloskunde@velserbroek.info