Welkom » Informatie » Animaties

Animaties

Ben je zwanger of heb je een baby? Dan moet je over veel dingen nadenken. In deze animatie vertellen we welke zorgverleners je kunnen helpen en wat je allemaal moet regelen.

Meer informatie:

Een baby krijgen en wat er allemaal verandert

Met een baby wordt alles anders. Je bent dan niet meer alleen man en vrouw, maar ook vader en moeder. In deze animatie vertellen we wat er allemaal kan veranderen en hoe je daar mee om kunt gaan. Als je vragen hebt kun je die bespreken met je verloskundige, gynaecoloog of het consultatiebureau.

Meer informatie:

Een baby krijgen en organisaties die kunnen helpen

De zorgverleners die je begeleiden als je zwanger bent en een baby krijgt, werken goed samen met organisaties in de gemeente. In deze animatie vertellen we over de mensen van het Sociaal Team en Stevig Ouderschap die met je mee kunnen denken en helpen met verschillende vragen.

Meer informatie over:

Hoe je leeft, hoe je je voelt en wat je eet, heeft invloed op jouw gezondheid en de gezondheid van de baby. In deze animatie vertellen we meer over wat je kunt doen om gezond te eten, gezond te leven en waar je op moet letten tijdens de zwangerschap.

Meer informatie:

Zonder stress groeit een kind gezonder op. Als ouders ontspannen zijn, zijn kinderen dit vaak ook. Maar soms lukt dat niet. In deze animatie vertellen we dat je niet de enige bent en wat je zoal kunt doen. Praat erover met je verloskundige, gynaecoloog, kraamverzorgende of het consultatiebureau. Of neem contact op met het Sociaal Team.

Meer informatie: