Home » Zorgverleners » Verloskundige praktijk Uitgeest

Verloskundige praktijk Uitgeest

uitgeest en akersloot

Verloskundigenpraktijk Uitgeest en Akersloot is een ervaren en moderne praktijk. Ons team staat stil bij wat zwangeren echt wensen. Wij staan laagdrempelig klaar voor jullie vragen en ideeën. Voor persoonlijke aandacht en een luisterend oor kun je bij ons terecht. Zorg op maat, dicht bij huis.

Onze manier van werken is in de regio uniek; elke dag staan er twee verloskundigen voor je klaar. Hierdoor kunnen we waarborgen dat we meer tijd en aandacht voor je hebben en alles kunnen opvangen binnen ons eigen vaste team. Altijd een bekend gezicht!  Deze werkwijze maakt dat we de meest optimale zorg kunnen leveren. Zorg waarbij tijd, rust en aandacht centraal staan.

Voor de echo’s in de zwangerschap kun je in ons eigen Echocentrum terecht. Naast het Echocentrum in Heemskerk hebben wij ook een Echocentrum in Velserbroek. Zo is er altijd, last minute een echo te regelen bij zorgen of medische redenen.

Ons werkgebied is Uitgeest, Akersloot en direct omgeving. Twijfel je of je bij ons terecht kunt? Je mag altijd contact opnemen voor overleg.

Spreekuurlocatie

Molenstraat 1 (1e verdieping)
1911 BR Uitgeest
(spreekuur: ochtenden, einde middag of avond)
Telefoon: 085-0797080