Home » Zorgverleners » Verloskundige praktijk IJmuiden

Verloskundige praktijk IJmuiden

Wij zijn een kleinschalige praktijk die staat voor persoonlijke aandacht, rust en betrokkenheid. De periode rondom een zwangerschap is heel bijzonder, maar vooral ook een tijd vol vragen. Vragen over de zwangerschap, de bevalling, de eerste dagen als ouders… eigenlijk over van alles. Wij nemen jullie wensen en ideeën serieus en denken graag met jullie mee. Wij doen er alles aan om jullie tijdens deze periode zo goed mogelijk te begeleiden.

In onze praktijk vinden wij het belangrijk dat je zelf je eigen keuzes kan maken over hoe je bijvoorbeeld wilt bevallen. Is dit thuis of juist in het ziekenhuis? Wij leveren zorg op maat naar jullie wensen. Iedere vrouw is immers uniek! Om deze zorg zo optimaal mogelijk te kunnen bieden, werken we nauw samen met de gynaecologen en verloskundigen rondom het Rode Kruis Ziekenhuis. Daarnaast werken we ook samen met Echobureau Babywatch, zij zitten naast ons in hetzelfde pand. Dit is praktisch en zorgt voor korte lijntjes.

Ons werkgebied is IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek,  Velsen-Zuid, Velsen-Noord en directe omgeving.

 

Spreekuurlocaties

Plein 1945 105
1971 GC IJmuiden
Telefoon: 06-46410471 (b.g.g. 06-45489888)

Bij Fysio Driehuis (woensdagavond)
Schaepmanlaan 10
1985 HJ Driehuis

info@verloskundigenpraktijkijmuiden.nl