Home » Zorgverleners » Verloskundige praktijk Castricum

Verloskundige praktijk Castricum

Ben je zwanger of heb je een zwangerschapswens? Wij zijn er voor je!
Met z’n drieën staan wij, Hester, Hilde en Machteld dag en nacht voor jullie klaar. Vol gedrevenheid en passie voor ons vak. Bij ons staan rust, tijd, aandacht en deskundigheid centraal. In een wereld waarin we zien dat er een toename is in het medicaliseren van de zorg, heeft het begeleiden van de natuurlijke zwangerschap en geboorte onze specifieke aandacht.

Wij zetten jou centraal, door onze zorg af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je met je partner betrokken voelt bij de besluitvormingsprocessen. We streven naar een optimale bevalling. Voor de één is dat een thuisbevalling, voor de ander is dat een poliklinische bevalling onder onze leiding en voor weer een ander is dat een bevalling onder medische begeleiding van de gynaecoloog in het ziekenhuis.

Ons doel is dat je samen met je partner kunt terug kijken op een goede zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We staan open voor jouw wensen en streven naar een sfeer waarin jij je, samen met je partner, veilig en vertrouwd voelt op weg naar het ouderschap

Ons werkgebied is Castricum, Bakkum, Bakkum-Noord, Limmen en Heiloo.

Spreekuurlocatie

Verloskundige Praktijk
Dorpsstraat 102
1901EN Castricum
Telefoon: 0251-670333

info@vpcastricum.nl