Cliënt / Patiënt tevredenheidsonderzoek (evaluatieonderzoek)

Tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd ben je begeleid door zorgverleners van IJmond Geboortezorg (de verloskundigen, gynaecologen en verloskundigen van het Rode Kruis Ziekenhuis, kraamverzorgenden en echoscopisten). Zij doen er alles aan om dit zo goed mogelijk te doen en jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd zo optimaal te laten verlopen.

Graag horen we achteraf van jou hoe je onze zorg hebt ervaren.
We maken daarvoor gebruik van een digitale vragenlijst die je per mail hebt ontvangen. Je ontvangt deze lijst per mail van je verloskundige, vier tot acht weken na de geboorte van jouw kindje. De resultaten van de vragenlijst worden gebruikt om de kwaliteit van onze zorg, waar nodig, te verbeteren. De gegevens worden anoniem verwerkt. Natuurlijk wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld en wordt alleen voor dit doel verwerkt.

Vragen & Antwoorden:

 

Waarvoor worden de gegevens gebruikt?
De gegevens worden gebruikt om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. We nodigen je daarom uit om zoveel mogelijk je ervaringen te delen.

Hoeveel tijd kost het invullen van de vragenlijst?
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de vragenlijst tussentijds opslaan en later weer verder gaan.

Kan iedereen de antwoorden die ik invul lezen?
De antwoorden die jij geeft, worden anoniem verwerkt. We kunnen niet zien wie welk antwoord heeft gegeven, tenzij jij aangeeft dat je dit wel wilt.

Ik ben in een ander ziekenhuis bevallen dan het Rode Kruis Ziekenhuis. Kan ik de vragenlijst dan ook invullen?
Ook als je in een ander ziekenhuis bevallen bent, willen we graag dat je de vragenlijst invult. Je kunt in de vragenlijst aangeven in welk ziekenhuis je bent bevallen.

Ik heb alleen zorg van mijn verloskundige en de kraamzorg gehad en ben thuis bevallen. Kan ik de vragenlijst dan ook invullen?
Jazeker! We horen dan ook graag wat je ervaringen zijn.

Ik heb van mijn verloskundige geen vragenlijst ontvangen, maar wil wel graag een tevredenheidsonderzoek invullen. Kan dat?
Natuurlijk. Stuur daarvoor een mail naar info@ijmondgeboortezorg.nl Je ontvangt dan de link naar het onderzoek.