Tot ziens…

woensdag, 21 december 2022

Precies 6 jaar geleden liep ik voor het eerst het RKZ binnen voor een overleg van de werkgroep financiën. Er was veel te doen, want we stonden aan de vooravond van de oprichting van de IGO. Dit was voor mij de start van een paar leuke jaren in de geboortezorg.

In de afgelopen jaren heb ik jullie op de achtergrond mogen ondersteunen bij diverse werkgroepen en beleidsdagen. Ik heb mooie herinneringen aan het autonomiesymposium ‘Autonoom, maar niet alleen’, de ontwikkeling van de nieuwe website en het ‘IGO evaluatie’-webinar. En natuurlijk de diverse activiteiten voor Kansrijke Start. Met die werkgroep hebben we mooie animaties tot in de kleinste details uitgewerkt, een onderzoek in de regio naar sociale ondersteuning gedaan en de (digitale) Kansrijke Start bijeenkomst in januari georganiseerd.

Mijn laatste grote klus was natuurlijk het Lustrumsymposium. Ik kon er op de dag zelf niet bij zijn vanwege vakantie, maar het was leuk om een mooi en passend programma vorm te geven samen met de werkgroepleden.

Ik heb veel geleerd over zwanger zijn, bevallen en hoe de geboortezorg georganiseerd is in Nederland. Nu is het voor mij tijd om weer andere dingen op te gaan pakken. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor mijn tijd bij IJmond Geboortezorg.

Arrivederci 🙂