Even voorstellen… de waarnemers van IJmond Geboortezorg

woensdag, 21 december 2022

Mijn naam is Camille Verstraete, 30 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Brabant. Afgelopen vijf jaar heb ik in Den Haag gewerkt als verloskundige, maar voor de liefde en een kindje op komst ben ik naar Noord-Holland gekomen. Nu ik zelf heb ervaren hoe het is om zwanger te zijn en moeder te worden, voel ik nog meer passie voor mijn vak. Wat is het bijzonder om zo betrokken te zijn bij al die bijzondere momenten! Vanaf januari zal ik een vast plekje vervullen in het team van IJmuiden. Naast mijn verloskundige werkzaamheden ben ik ook echoscopist. Mocht je nog specifieke vragen voor mij hebben, stel ze gerust! Ik hoop jullie snel te ontmoeten!
Liefs, Camille

Ik ben Selina Hekelbeeke en sinds 2019 ben ik een trotse collega in het team van Verloskundigenpraktijk IJmuiden. Naast mijn werk als waarnemend verloskundige, geef ik ook bevalcursussen in mijn eigen rayon van Bevalwijzer in Castricum. Daarnaast begeleid ik verloskunde studenten en vanaf begin 2022 ben ik ook met veel plezier docent op de Hogeschool van Amsterdam voor de verpleegkunde studenten in hun minor moeder/kind. Ik vind juist de combinatie hierin onwijs leuk en een toevoeging aan het vak!

Ik ben zelf een echte ezel zoals ze dat noemen en woon nog steeds in Heemskerk met mijn lieve vriend en onze hondjes. Ik zal hier dan ook niet snel verdwijnen uit de omgeving en kom jullie ook graag weer tegen!

Liefs, Selina