Afscheid Ellen Maussen

donderdag, 24 maart 2022

Op 24 februari heeft Ellen afscheid genomen van de afdeling om te gaan genieten van haar pensioen. Vanwege de (toen nog geldende) corona maatregelen heeft zij een aangepast afscheid gehad. Op haar laatste ‘werkdag’ zijn nog vele collega’s uit het RKZ en Susanne Zuidhof bij haar langs gelopen. Als afscheidskado heeft Ellen het prikbord aan de afdeling gegeven waarop blauwe en roze prikkers geplaatst kunnen worden door de ouders na de geboorte van hun kind.

Het kantoor waar zij al die jaren heeft gewerkt is officieel omgedoopt tot ‘Kantoor van Ellen’. Daarnaast neemt het team van B3 en de poli gynaecologie op 25 maart afscheid van zowel Ellen Maussen als Ellen de Winter waarbij het kado gegeven wordt waar heel veel collega’s een bijdrage voor hebben opgestuurd!