Even voorstellen… Marjolein en Rigtje

woensdag, 23 maart 2022

Marjolein van de Wateren

Een nieuw gezicht in ons midden, namelijk die van mij! Ik ben Marjolein van der Wateren en naast vrouw van JW en moeder van 2 kinderen ook de opvolgster van Ellen Maussen. Ik werk sinds 2018 in het RKZ, voorheen als afdelingshoofd van de Spoed Eisende Hulp en dan nu vanaf 1 februari als Unit Manager Vrouw Moeder Kind.
Ooit afgestudeerd als communicatiewetenschapper, skills welke ik nog elke dag gebruik, maar na mijn afstuderen al snel de overstap gemaakt naar het zorglandschap. Daar van projectmanager naar regiomanager in de thuiszorg, een tussenstop als vestigingsmanager van twee verpleeghuizen, te landen in het ziekenhuis en wel te verstaan: Het Rode Kruis Ziekenhuis. Als geboren en getogen Beverwijker een begrip in de regio en een werkplek waar ik trots op ben.
Ik hoop de aankomende jaren met veel passie en overtuiging een bijdrage te mogen leveren aan onze geboortezorg en ik kijk uit naar onze samenwerking.

Rigtje Damstra

Ik ben Rigtje en vanaf januari bij jullie in de organisatie aangesloten als ondersteuner geboortezorg. Samen met man en drie eigenwijze lieve dochters van 6, 4 en 1 jaar woon ik in Egmond aan Zee.
 Naast deze functie als ondersteuner heb ik een eigen stichting waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gekoppeld worden aan sociale initiatieven in Egmond om zo iedereen een geluksgevoel te geven. Een best intense missie maar wel eentje waar ik in het grotere geheel heel veel energie van krijg: andere mensen helpen en blij maken! Daarom werk ik ook als coach en trainer op het gebied van talentontwikkeling, er zijn nog zoveel talenten die niet benut worden en het goede nieuws is dat we ze allemaal hebben 😉
Zelf word ik ook heel blij van mensen, in een cafeetje of om samen te sporten. Het strand is waar ik mijn energie op doe en deze zomer hopelijk eindelijk het surfen weer eens op ga pakken!