Even voorstellen… Susanne, Nicole en Rina

woensdag, 7 juli 2021

Susanne Zuidhof

Ik ben Susanne Zuidhof, sinds 2002 werkzaam geweest als eerstelijns verloskundige in een maatschap. In 2017, of eigenlijk al in de jaren ervoor, ben ik de integrale zorg ingerold en voor IGO Geboortehart gaan werken. Vorig jaar werd ik door het bestuur benaderd om ook in IJmond te komen werken en dat doe ik nu sinds 1 januari met heel veel plezier! Ik ervaar de IGO als een zeer warme en betrokken groep zorgverleners en ben trots dat ik daar nu ook een onderdeel van mag zijn! Naast de ondersteuning van de beide IGO’s werk ik voor het landelijke bureau van VIPP Babyconnect. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben we 4 kinderen: Laura (15), Daniek (14), Job (12) en Jolijn (10). In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, met mijn vriendin naar de sauna gaan en kijk ik heel graag bij het sporten van onze kinderen.

Nicole de Reuver

Mijn naam is Nicole de Reuver, ik woon in Castricum, getrouwd met Paul en moeder van twee meiden van 12 en 13. De geboorte van mijn dochters was mijn eerste en enige ervaring in de geboortezorg, maar met de nodige ervaring in de integrale zorg en met een flinke dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid ben ik in februari gestart als projectmanager.Ik heb kennis mogen maken met heel veel gemotiveerde en passievolle zorgverleners binnen de IGO, waar enorm veel gebeurt en waar heel hard gewerkt wordt. Inmiddels begrijp ik steeds meer van jullie jargon en kan ik met mijn kennis en ervaringen weer ondersteuning bieden op andere vlakken. Hierbij is het fijn dat ik veel kennis heb opgedaan als projectmanager in de integrale huisartsenzorg. Dat doe ik nog steeds naast mijn werk voor de IGO; onder andere voor de Huisartsenvereniging Midden-Kennemerland. En als ik niet aan het werk ben, dan ga ik graag met de hond wandelen in de bos of stap ik op mijn racefiets. Maar ik kan ook heerlijk genieten van een (familie)avondje Netflix en gezellig eten met vrienden. 

Rina IJff

De meeste kennen mij al, maar ik zal me nog even voorstellen. Ik ben Rina IJff, ik heb twee kinderen een zoon van 16 en een dochter van 13 jaar. Verder nog 4 katten en een hond. Ik woon in Berkhout-dorp vlakbij Hoorn. Ik heb ruim 20 jaar bij diverse gemeentelijke organisaties gewerkt als financieel consulente en financieel beleidsmedewerker. In oktober 2019 ben ik als Controller bij IJmond Geboortezorg en Geboortehart in dienst gekomen. Ik hou me voornamelijk bezig met de financiële kant van de IGO, zoals de maandelijkse betalingen aan de zorgaanbieders en de ontvangsten van de verzekeraars, bewaking van liquiditeit en budgetten, analyses en controles van de rapportages van Promeetec. Ook maak ik de periodieke afrekeningen van de bundelbrekers en ondersteun ik bij de afrekening en onderhandelingen met de zorgverzekeraars. Naast mijn werk wandel ik graag met de hond, in de weekenden afspreken met vrienden en vriendinnen, varen in de polder rond Berkhout en verder doe ik aan fitness.